Tractament d’aigües en la indústria alimentària i en l’elaboració de begudes

Adiquímica es posiciona com a empresa nacional líder en el tractament d’aigües en la Indústria Alimentària i en l’Elaboració de Begudes, amb més de 800 clients satisfets en el sector.

Des d’Adiquímica, donem un servei integral del tractament d’aigües en tota classe d’indústries alimentàries. Els hi detallem un parell d’exemples d’alguns dels subsectors on estem, que van des del tractament de condensadors per cambres frigorífiques, fins al tractament de calderes de vapor a la indústria càrnia.

Valem, no només per mantenir la qualitat òptima de l’aigua sinó també dels diferents processos que es porten a terme en cada tipus d’indústria.

Embotelladoras - Industria alimentaria

Clients amb els quals treballem

 • Indústria làctia
 • Fruites i verdures
 • Indústria càrnia
 • Cereals, farines i derivats
 • Productes Alimentació Animal
 • Begudes alcohòliques i refrescos
 • Sucre
Industria alimentaria -

Tractaments d’aigües personalitzats en la Indústria Alimentària

Tant en l’elaboració dels diferents aliments, com en el processament de matèries primeres, intervenen processos de refrigeració calefacció i producció, necessaris per a l’obtenció del producte final. Des d’Adiquímica, estudiem i avaluem les necessitats de les instal·lacions de cada client per desenvolupar el tractament d’aigües més adequat, buscant la millor relació qualitat-cost.

Monitoratge i control

Amb l’arribada de la Indústria 4.0 i l’era de l’automatització, cada vegada més clients necessiten un control en línia dels processos de tractament d’aigua. Per donar solucions i millorar l’optimització de processos, disposem d’una àmplia gamma d’equips de control i monitoratge de l’aigua aplicable a tota mena de circuits. Els nostres equips de gamma ADICONTROL permeten mitjançant la interpretació automàtica de les dades, optimitzar el rendiment de les instal·lacions.

Adicontrol

Equips de producció d’aigua per la indústria Alimentaria i begudes

Disposem d’un departament de I+D+i que analitza i estudia cada situació concreta, per poder finalment recomanar la millor opció de tractament, proposant per exemple la instal·lació d’equips d’osmosis inversa, equips de filtració i/o equips de dosificació. Dissenyem, instal·lem i mantenim aquests equips donant un servei integral de tractaments d’aigües.

Osmosis - Industria alimentaria

Garantia de Qualitat

Bureau Veritas ISO 9001, 14001, 45001

Explica’ns el teu cas

Els nostres experts dissenyaran un tractament a mesura per a la teva instal·lació

  He llegit i accepto la política de privacitat del lloc

   

  També et pot interessar

  Contáctanos

  Contacta