Tractament d’aigües en la indústria química

Adiquímica compta amb anys de dedicació en el sistema de tractaments d’aigües en la indústria química, portant cicles integrals d’aigua, des del pretractament, circuits de refrigeració, vapor, aigües de procés i plantes ETAR.

Aquest sector demanda una alta qualificació tècnica i una externalització del control dels circuits d’aigua que són vitals per prendre decisions a l’hora d’optimitzar els seus objectius de producció i mediambientals. Adiquímica expert en tractament d’aigua industrial, facilita aquestes solucions personalitzades als seus clients de la Indústria Química.

La nostra meta és aportar solucions i millores tècniques en el tractament d’aigües de la Indústria Química, sent partícips en el procés d’inici a fi, feina que valoren els nostres clients dia rere dia i que ha generat la confiança durant tants anys en nosaltres com empresa puntera en aquest mercat.

Tractament d’aigua per a una producció imparable

La continuïtat en la producció en la Indústria Química és una necessitat. Adiquímica s’ha adaptat a aquesta indústria en la qual una parada d’hores equival a pèrdues importants. Per això, oferim diferents tractaments d’aigua amb elements químics dissenyats segons la necessitat del procés i amb l’objectiu de mantenir la qualitat de l’aigua industrial en els diferents circuits amb totes les garanties necessàries per a un règim de funcionament 24/7. Per això, oferim assistència d’experts en plantes i supervisió de procés amb el nostre servei Adicontrol.

Servei integral

Realitzem tractaments d’aigua per tota mena d’instal·lacions donant un servei integral per obtenir la qualitat d’aigua requerida a cada procés.

Pretractament d’aigua per calderes

En la Indústria Química és vital el pretractament d’aigua per les calderes de vapor. A Adiquímica comptem amb nombrosos casos d’èxit en el manteniment d’equips com descalcificadors, sistemes d’osmosis inversa, mòduls d’EDI i desmineralitzadors i equips de llit barrejat que permeten el funcionament continu de les instal·lacions

Industria Química - Sala de proceso y control

Realitzem estudis de consum de fuel, aigua i règim de funcionament de les calderes aconseguint objectius d’estalvi i optimitzant els processos.

Màxim control en torres de refrigeració

Amb cabals d’aportació i evaporació elevats, el control de l’aigua de les torres de refrigeració industrials és crucial per evitar pèrdues de rendiment en processos de refredament en la indústria química. Per allargar la vida dels intercanviadors i afavorís un estalvi d’aigua, Adiquímica disposa de software propietari del càlcul iònic per seleccionar els productes i règim de treball que millors resultats ofereix en cada situació i tipus d’aigua.

En els dissenys dels programes de tractament d’aigua específics d’aquest tipus d’instal·lacions, també és bàsic tenir en compte el manteniment de la qualitat física-química i microbiològica de l’aigua per la prevenció de les presentacions de Legionella.

Amb els nostres equips de gamma Adicontrol®, controlem i monitorem els paràmetres de procés en tot el cicle integral de l’aigua, a més a més de generar alarmes de control  i informes gràfics personalitzats amb els KPI de control per assegurar la continuïtat del procés i els objectius mediambientals de la plata.

Adicontrol sense & connect

Tractament d’ETAR en Indústria Química

Adiquímica té una alta experiència en el tractament de les ETAR de plantes químiques i coneixement de la complexitat del seu tractament. Disposem d’una àmplia gamma de floculants i coagulants dissenyats de forma específica segons la necessitat de cada planta.

A més a més, disposa d’activadors biològics i serveis de bioindicació per ETAR amb tractaments biològics.

Control in situ i dades del tractament d’aigües

Les comprovacions periòdiques són necessàries pel control d’aigua dels diferents processos. Des d’Adiquímica, oferim visites de control personalitzades, amb freqüència des de mensuals a diàries. Contem de manera opcional amb personal qualificat per romandre en plata i realitzar controls externs de control d’aigües residuals, circuits tancats, torres, calderes i els seus pretractaments.

Industria Química - Operario en planta

Gràcies a les dades recollides in situ i les mesures dels nostres equips Adicontrol®, disposem de dades sobre el tractament d’aigües que ens permeten optimitzar els processos i instal·lacions. Els nostres clients es recolzen en nosaltres per proposar solucions tècniques i transmetre-les als seus equips de direcció tècnica.

Garantia de qualitat

Bureau Veritas ISO 9001, 14001, 45001

Explica’ns el teu cas

Els nostres experts dissenyaràn un tractament a mida per la teva instal·lació

    He llegit i accepto la política de privacitat del lloc

     

    També et pot interessar

    Contáctanos

    Contacta