Tractaments d’aigües adequats a la seva instal·lació

La qualitat de l’aigua d’una instal·lació pública o industrial és un factor clau pel seu bon funcionament. Des d’Adiquímica estudiem, dissenyem i optimitzem el millor tractament d’aigües per al seu cas, a la vegada que aportem la nostra experiència i know-how en la prevenció de les incrustacions, corrosió i contaminació microbiològica de l’aigua.

Cada planta funciona amb unes condicions diferents segons la qualitat de l’aigua d’aport i de les condicions d’operació. Som conscients dels reptes plantejats que suposen el tractament d’aigües en cada cas particular, el compliment de la legislació i l’evolució de la tecnologia. Per això, oferim tractaments d’aigües adaptats al seu cas particular amb els nostres productes químics, el nostre suport expert i els nostres serveis de laboratori.

Experts en el tractament integral de l’agua

Realitzem tractaments d’aigües per a tota mena d’instal·lacions donant un servei integral per a obtenir la qualitat de l’aigua requerida en cada procés.

Experiència en tot tipus de tractaments d’aigües

Els més de 35 anys d’experiència que portem en el sector ens han permès adquirir un coneixement profund dels tractaments d’aigües. Tota aquesta experiència ens permet oferir als nostres clients un servei eficient i complert amb garanties d’èxit.

Fabriquem els nostres propis productes

Disposem d’un departament potent de R+D+i on desenvolupem productes pels tractaments d’aigua. Fabriquem els nostres propis productes per assegurar la seva eficàcia i poder oferir al client tractaments adequats per al seu cas o la seva problemàtica. Només així s’aconsegueix un benefici real en referència a les accions dutes a terme a les instal·lacions del client.

Garantia de Qualitat

Bureau Veritas ISO 9001, 14001, 45001

Explica’ns el teu cas

Els nostres experts disenyaràn un tractament a mida per la teva instal·lació

    He llegit i accepto la política de privacitat del lloc

    També et pot interessar

    Contáctanos

    Contacta