Tractament d’aigües industrials

Tractament de l’aigua per indústries amb productes personalitzats

Adiquímica, empresa fabricant de productes químics, ofereix tota mena de solucions avançades pel tractament d’aigües.

 

El nostre objectiu és cobrir d’una manera integral i sostenible totes les necessitats referents a la qualitat de l’aigua i tractament de les instal·lacions d’aigua. És per això, que estudiem, dissenyem i optimitzem el millor tractament d’aigües per a cada cas.

empresa tratamiento de aguas automocion

Tractament d’aigua per a tota classe d’empreses i indústries

tratamiento agua todo tipo de empresa e industria

A Adiquímica ajudem que els nostres clients ofereixin productes i serveis de qualitat sense importar el seu sector. Gràcies a tractaments personalitzats per a cada indústria i tipologia d’instal·lacions, portem la innovació i l’experiència a totes les empreses que utilitzin aigua per processos productius o secundaris.

Comptem amb tot el necessari perdonar servei a les següents instal·lacions

Circuits de refrigeració

Donem un servei integral per les torres de refrigeració  i condensadors evaporatius. Des de la fabricació i subministrament de productes químics (biocides, anticorrosius o antiincrustants), a projectes d’estalvi d’aigua, neteges i desinfeccions o tractament analític automatitzat amb els nostres equips més potents.

Tractament de calderes

Oferim el tractament químic de calderes amb diverses línies de productes anticorrosius i antiincrustants per a sistemes aigua-vapor d’alta, mitja i baixa pressió. Realitzem neteges químiques i seguiment analític complet, així com estudis d’estalvi d’aigua.

Osmosis inversa

Equipem als nostres clients amb equips de protecció d’aigua que van des de plantes dessaladores a petits equips semiindustrials. Realitzem estudis comparatius de costos a mesura i tractaments químics i de control de les osmosis inverses.

Aigües residuals

Disposem d’àmplies gammes de formuladors pels tractaments d’aigües residuals industrials, sigui quin sigui el sector. Fem visites a casa del client per realitzar assajos jar-set i definir el millor tractament.

Plantes d’energia

Les plantes de tractament d’energia requereixen de mètodes d’anàlisi d’aigua amb límits baixos de detecció, com l’ICP, a més a més d’un assessorament extern continuo.

Aigües de consum

Tractem tota mena d’aigües de consum de grans cadenes hoteleres, hospitals i aigües industrials. Instal·lem equips de control i monitoratge, a més a més de realitzar neteges i desinfeccions aplicant la normativa més recent.

Motors de cogeneració

Per a motors de cogeneració hem desenvolupat formuladors altament eficaços per diferents tipus de metal·lúrgies. Apliquem els nostres softwares de control més precisos per a mantenir els sistemes en condicions òptimes d’operació.

Control i prevenció de Legionel·la

Pioners en l’àmbit nacional en el control i prevenció de Legionel·la. Som experts en referència al seu tractament a tots els nivells.

Disposem de laboratori propi certificat per realitzar anàlisis de legionel·la, així com els nostres propis cursos de Manteniment higiènic – sanitari de les instal·lacions de risc davant de Legionel·la.

Participem, acompanyem i liderem en projectes que tenen un gran impacte en els nostres clients

Acompanyem als nostres clients des de fa gairebé 40 anys en el tractament d’aigües de tota mena de processos industrials.

 • Dissenyem tractaments a mesura per complir els plans d’estalvi de recursos dels nostres clients
 • Control de qualitat dels productes gràcies a la nostra pròpia planta de fabricació.
 • Assistència tècnica i I+D+i de rapidesa.
 • Innovació tecnològica 4.0 pel món de l’aigua
 • Actualitzats en matèria de normativa i legal
 • Vetllem per les instal·lacions i l’estalvi d’aigua
tratamiento de aguas industriales

A l’avantguarda del tractament d’aigües

Comptem amb un potent departament d’I+D+i que juntament amb el departament tècnic-comercial ha desenvolupat més de 380 productes pels nostres clients, a qui assessorem amb un equip multidisciplinari capaç de trobar la solució adequada per a cada situació.

En resposta a la demanda de la indústria 4.0 a Adiquímica comptem amb la nostra gamma personalitzada d’equips Adicontrol. Un innovador sistema de monitoratge i control capaç de gestionat els principals paràmetres operatius en temps real de la teva instal·lació. La seva composició modular permet donar solució a totes les necessitats de tractament d’aigües.

Tranquil·litat per tu i seguretat per la teva instal·lació

 • Supervisa la instal·lació per maximitzar la vida útil i reduir el cost d’operació.
 • La instal·lació està permanentment motoritzada pels nostres experts.
 • Fomenta l’estalvi minimitzant l’ús dels recursos, aigua, energia i additius.
 • L’expansió modular Future Ready permet adaptar Adicontrol a les necessitats futures de la instal·lació.

Clients satisfets

En els nostres gairebé 40 anys d’experiència en tractament d’aigües, hem ajudat a empreses de tota mena, mida i sector. Els nostres mils de clients, sovint ens recomanen i consideren com el seu partner principal d’aigües. Al seu costat continuem sumant experiència i constant innovació i desenvolupament.

 • Més de 4000 clients entre Espanya, Portugal i França
 • Més de 23.000 instal·lacions tractades
 • Presents amb 20 oficines i 8 distribuïdores internacionals

Ajudem que totes les indústries puguin beneficiar-se d’un tractament d’aigües correcte, mantenir les seves instal·lacions segures i que puguin aconseguir els seus objectius d‘estalvi mediambiental.

Beneficis del tractament d’aigües pel medi ambient

Una aigua de qualitat té un gran impacte en el medi ambient.

Gràcies als tractaments d’aigua d’Adiquímica els nostres clients poden oferir beneficis majors a la societat en el seu conjunt:

 • Milers d’usuaris finals disposen d’una seguretat alimentària major
 • Disponibilitat d’aigua potable (millora la qualitat de l’aigua)
 • Control i prevenció de legionel·la en aigua sanitària
 • Desenvolupament de nous productes de gamma verda Adicgreen

Per assolir una solució sostenible per satisfer la seva demanda d’aigua de qualitat, complir amb la legislació i els cada vegada més exigents requisits de qualitat dels abocaments, hem desenvolupat productes ambientalment respectuosos i biodegradables.

Dissenyem protocols d’actuació i procediments innovadors per la reutilització i minimització de l’impacte ambiental que provoca l’abocament dels productes químics dels seus tractaments d’aigua al medi ambient.

Garantia de qualitat

Bureau Veritas ISO 9001, 14001, 45001

Explica’ns el teu cas

Els nostres experts dissenyaran un tractament a mida per la seva instal·lació

  He llegit i accepto la política de privacitat del lloc

  També et pot interessar

  Contáctanos

  Contacta