Tractament d’aigües residuals

La majoria d’indústries generen, durant els seus processos productius, aigües residuals que han de ser tractades per complir amb els límits d’abocament que se’ls apliquen, d’acord amb la normativa vigent. Això implica la implementació de protocols complexos i actuacions tècniques que sovint requereixen la intervenció d’especialistes.

homogeneizacion aguas residuales

Actuem per tal que les aigües residuals de la seva empresa deixin de ser una preocupació

Actuem de forma personalitzada per assegurar la màxima eficàcia dels tractaments de les seves aigües residuals industrials. Garantim el compliment de la seva empresa amb la normativa vigent a la vegada que garantim l’eficàcia de les seves instal·lacions en els processos de tractaments de les seves aigües industrials residuals corresponents. Més de 30 anys en el sector ens avalen!

Realitzem diferentes proves de laboratori amb la finalitat d’optimitzar la qualitat de les aigües dels nostres clients i el consum de reactius. Es realitzen estudis de jar-testestudis de deshidratació de fangs, que ens permeten determinar els millors tractaments de coagulació-floculació a realitzar. Aquestes proves també ens permeten definir quin tipus d’instal·lacions són les més adients per cada tractament en particular (flotadors, decantadors, MBR, etc.). Addicionalment, es realitzen assajos de potencial Z i estudis de formació de flòculs mitjançant un analitzador fotomètric dispersiu. Finalment, es valida l’eficàcia dels tractaments mitjançant la determinació analítica dels diferents paràmetres associats als límits d’abocament en el nostre laboratori acreditat per ENAC segons la norma UNE-EN ISO/IEC 17025.

Dissenyem productes propis per garantir la màxima eficàcia

L’objectiu de fabricar productes propis pels tractaments en els nostres laboratoris de R+D+i és el de poder garantir l’èxit d’aquests tractaments. D’aquesta forma assegurem un servei de qualitat, donat que amb els resultats obtinguts, es poden proposar millores a les instal·lacions i una optimització en el consum dels productes de tractament.

La nostra gamma de productes pels tractaments d’aigües residuals inclou coagulants orgànics i inorgànics, floculants (sòlids, en emulsió o en dispersió) i antiespumants. Així mateix, disposem d’una línia de coagulants i floculants específica per tractaments d’aigües potables. També oferim solucions en forma de bacteris deshidratats per l’ús en tractaments biològics d’aigües residuals industrials (bioaugmentació).

Tractaments d’aigües residuals industrials personalizats

Som conscients que cada empresa o indústria té unes necessitats diferents i, per això, tots els nostres tractaments són personalitzats. Realitzem estudis previs que ens garanteixen l’èxit dels tractaments posteriors. Una vegada implementades les actuacions, realitzem un seguiment per comprovar que s’obtenen els resultats esperats i garantir que compleixin amb la normativa vigent. Si té qualsevol consulta no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres.

medicion aguas residuales

Equips per la correcta dosificació de productes pel tractament d’aigües residuals

Adiquímica disposa d’equips per la dosificació dels diferents productes que intervenen en el tractament de les aigües residuals. Això inclou bombes dosificadores per diferents cabals de treball i diferents rangs de viscositat, dispositius de preparació de floculants, barrejadors estàtics, etc. També disposem d’equips propis pel control i monitoratge de paràmetres d’operació com el pH, oxigen dissolt, redox, etc.

Amb els nostres equips de dosificació per coagulants/floculants i els equips de monitoratge de la qualitat de l’aigua tractada s’aconsegueix una reducció de despeses i un millor control sobre la qualitat de l’aigua abocada.

Equips

Adiconline FQ

Solució completa pel mesurament, control i registre dels principals paràmetres operacionals en circuits de refrigeració industrials. L’equip és personalitzable segons les necessitats i característiques de cada cas en concret, i, opcionalment es pot integrar un mòdul d’adquisició de dades (Adicontrol Web) per la consulta remota de l’estat de la instal·lació a través d’internet i en temps real.

Bombes dosificadores

Elements imprescindibles en la implementació de qualsevol tractament químic. La seva construcció depèn del tipus de fluid a tractar i dels paràmetres operatius (cabal i contrapressió). Les bombes dosificadores poden ser governades pels equips de la gamma Adiconline i Adicontrol per la integració en les lleis de control definides per la implementació de tractaments.

Garantia de qualitat

Bureau Veritas ISO 9001, 14001, 45001

Explica’ns el teu cas

Els nostres experts dissenyaran un tractament a mida per la teva instal·lació

    He llegit i accepto la política de privacitat del lloc

     

    També et pot interessar

    Contáctanos

    Contacta