Tractament d’aigües pel consum humà

El tractament de l’aigua de consum humà, també conegut com a aigua sanitària, inclou tot  aquell sistema de tractament en què l’aigua té com a finalitat l’ús pel consum de les persones, per la qual cosa és molt important seguir unes normes i mesures d’higiene correctes que garanteixin la qualitat de l’aigua i la salut de les mateixes.

Amb els diferents tractaments d’aigües de consum humà que disposem, podrà evitar i solucionar problemes de corrosió, incrustacions i creixement microbiològic i a més a més podrà estar segur que compleix amb totes les normes de qualitat de consum.

Tratamiento de agua para consumo

Per realitzar els diferents tractaments d’aigua sanitària apliquem la legislació sobre qualitat de l’aigua de consum humà i la de prevenció de la legionel·losi, i així amb els nostres tractaments l’aigua de la seva instal·lació manté la seva qualitat en tot moment. Això s’aconsegueix realitzant totes les revisions i protocols d’actuació establerts en les legislacions amb l’assessorament i la participació, quan sigui necessari, del nostre equip de tècnics especialitzats.

Productes per garantir la qualitat de les seves aigües de consum

A Adiquímica produïm els nostres propis productes pels tractaments d’aigües sanitàries per tal d’assegurar la presència dels principis actius adients per a una efectivitat excel·lent. El nostre objectiu és proporcionar productes que garanteixin que la seva aigua compleixi en tot moment amb les exigències de qualitat establertes en la legislació vigent.

Tratamiento de agua para consumo

Cada instal·lació té unes necessitats particulars, per això estudiem el seu cas i apliquem al seu circuit els productes químics més adequats per a realitzar el millor tractament anticorrosiu, antiincrustant i desinfectant. Gràcies a aquests tractaments d’aigües sanitàries mantindrà els seus circuits en condicions higienicosanitàries òptimes, a la vegada que minimitzarà els efectes oxidants dels biocides en les superfícies metàl·liques del circuit. A més, disposem de tota mena de productes pel tractament de l’aigua de consum en funció del tipus de sistema a tractar.

Monitoratge dels tractaments d’aigües de consum humà

Per controlar l’efectivitat dels tractaments d’aigües sanitàries establim un monitoratge a base d’equips de control automàtic i programari de supervisió. Els equips s’encarreguen de dosificar de manera exacta els productes químics necessaris pels tractaments d’aigua sanitària per assegurar la correcta qualitat de l’aigua dels circuits. Els nostres equips són de disseny i fabricació pròpia i, per tant, són totalment personalitzables a les necessitats de la seva instal·lació. A més, complementem el seu equip amb programari expert de supervisió, mitjançant els que podrà tenir accés tant als indicadors clau de procés (KPI’S) com a l’anàlisi i descàrrega d’historials de dades dels seus tractaments d’aigües sanitàries.

Equips

Adiconline FQ

Solució completa per al mesurament, control i registre dels principals paràmetres operacionals en circuits de refrigeració industrials. L’equip és personalitzable segons les necessitats i característiques de cada cas en concret i, opcionalment, pot integrar un mòdul d’adquisició de dades (Adicontrol Web) per la consulta remota de l’estat de la instal·lació a través d’internet i en temps real.

Software

Adic

Adic és una aplicació dissenyada per facilitar la realització del seguiment i control dels paràmetres principals d’operació d’una instal·lació. Disposa d’una base de dades on s’emmagatzema totes les anàlisis i ofereix eines gràfiques que permeten analitzar l’evolució, al llarg del temps, dels paràmetres mesurats i predir tendències.

Així mateix, inclou una potent base de coneixement -generada a partir de l’experiència acumulada per Adiquímica en el sector del tractament de l’aigua- que, depenent del resultat de les anàlisis que s’hagin elaborat, suggereix automàticament accions correctores quan es requereixi.

Opcionalment, es distribueix amb:

 • Adicheck: Aplicació per la gestió de les revisions realitzades als elements d’una instal·lació (equips, bombes, filtres…) que permet generar i mantenir un registre digitalitzat del seu funcionament.
 • Adicontrol: Aplicació pel monitoratge i control remot dels equips instal·lats en una instal·lació.

Garantia de qualitat

Bureau Veritas ISO 9001, 14001, 45001

Explica’ns el teu cas

Els nostres experts dissenyaràn un tractament a mida per la teva instal·lació

  He llegit i accepto la política de privacitat del lloc

   

  També et pot interessar

  Contáctanos

  Contacta