Tractament d’aigües en la Indústria Farmacèutica

El tractament d’aigües en la indústria farmacèutica està definida per una característica clau: la qualitat. De la mateixa manera que altres indústries on el control de paràmetres en aigua és crític, en el cas de la indústria farmacèutica, assegurar la qualitat de l’aigua per fàrmacs i derivats segons estàndards de producció, és estrictament necessari.

Adiquímica amb més de 40 anys d’experiència en el sector, produeix i proporciona productes, anàlisis, equips i serveis dissenyats a mida per garantir la qualitat de l’aigua de producció en la indústria farmacèutica.

Mitjançant la personalització de tractaments d’aigua en sistemes de refrigeració, vapor i pretractament d’aigua, Adiquímica s’ha posicionat com un dels líders en el sector a nivell nacional. Així mateix. Adiquímica dissenya, instal·la i manté plantes d’osmosis inversa i ultrafiltració, plantes de producció d’aigua desmineralitzada per resines o EDIs, plantes de tractament d’efluents i tots els equips per mantenir l’aigua amb la qualitat requerida.

Maximitzant el control de la qualitat

Comptem amb una amplia experiència, en el tractament fe l’aigua en la industria farmacèutica, la qual necessita disposar d’una aigua lliure de contaminants clau.

Certs contaminants han d’eliminar-se dels processos de producció i per això disposem de diferents tractaments a mida per la seva màxima reducció:

 • Matèria orgànica
 • Hidrocarburs y matèria lentament biodegradable
 • Compostos tòxics
 • Tensioactius

En els nostres laboratoris podem analitzar els paràmetres clau associats a les aigües de les instal·lacions a la precisió requerida d’acord amb les recomanacions de les guies GAMP, cGMP, FDA. Gràcies a la nostra extensa xarxa de tècnics de camp Llicenciats/ Enginyers i amb els millors mitjans tècnics recolzants per un potent departament I+D+i, oferim la confiança i garanties de compliment per a qualsevol instal·lació.

Industria farmacéutica

Dins de la gamma de serveis, som especialistes en disseny de tractaments químics i control d’aigües pel cicle aigua-vapor, circuits de refrigeració, condicions de processos i limitacions d’abocaments, i solucions tècniques per un correcte control i operació de la PTA.

Gràcies al nostre ampli coneixement i experiència hem dissenyat equips i software que s’adapten a les necessitats específiques de cada planta, com els nostres equips de la gamma Adicontrol® . Aquests equips, basats en tecnologia pròpia, permeten el control en la implementació de tractament i la seva monitorització (remota) per una major capacitat de resposta en cas de desviació respecte als valors recomanats d’operació.

Adicontrol industria farmaceutica

Disseny d’equips de producció d’aigua per la Indústria Farmacèutica

Disposem de departaments I+D+i i equips, que analitzen i estudien cada situació concreta, per poder recomanar la millor opció de tractament, proposant per exemple, la instal·lació d’equips d’osmosis inversa sanititzables o convencionals, equips de filtració y/o equips de dosificació. Dissenyem, instal·lem i mantenim aquests equips donant un servei integral de tractament d’aigües.

Farmacéutica producción

Serveis personalitzats per a circuits de refrigeració

Ens distingim pels següents camps d’actuació:

 • Seguiment i avaluació dels paràmetres d’operació del circuit
 • Control analític complet, complint amb el RD 865/2003.
 • Subministrament de productes químics.
 • Control de corrosió en base a MYP’s segons metal·lúrgia
 • Millores 4.0 amb equips de control online i telemetria de la gamma ADICONTROL.
 • Optimització dels cicles de treball a través de la nostra aplicació AdicIonic que permet operar minimitzant el risc d’incrustacions i biofouling.
 • Neteja i desinfecció del circuit
 • Seguiment analític amb la nostra aplicació ADIC per l’avaluació de paràmetres analítics. ADICDATA.
Industria farmaceutica

Partner de conifança en tractament d’aigües

A Adiquímica ens sentim partners dels nostres clients, i la proactivitat a l’hora de donar solucions als seus problemes, és quelcom que sempre valoren en nosaltres. A més a més de donar solucions a mida, disposem d’un potent laboratori intern que ens dóna l’agilitat necessària per modificar i optimitzar tractaments.

Contem amb les actualitzacions en l’àmbit legal referents a la legionel·losis i l’accés a la documentació queda sempre disponible gràcies a la nostra àrea de clients digitals.

industria farmacéutica adicheck

Coma serveis especials, també oferim sota demanda, personal intern de planta per la realització de tasques diàries assignades al tractament d’aigües (comprovar bombes, modificar dosificacions, mesurament in situ, etc.) i cursos de formació a mida per conèixer al màxim les necessitats de cada instal·lació.

Garantia de qualitat

Bureau Veritas ISO 9001, 14001, 45001

Explica’ns el teu cas

Els nostres experts dissenyaràn un tractament a mida per la teva instal·lació

  He llegit i accepto la política de privacitat del lloc

   

  També et pot interessar

  Contáctanos

  Contacta