Tractament d’aigües en automoció i serveis auxiliars

La indústria automobilística, de manera semblant a la indústria química, destaca pels exigents nivells de producció, que difícilment poden permetre’s parades tècniques. Adiquímica destaca en el tractament d’aigües en automoció i serveis auxiliars, amb anys d’experiència en el sector i en desenes de clients.

El sector de l’automoció, requereix una alta qualificació tècnica i una externalització del control dels circuits d’aigua que són vitals per prendre decisions a l’hora d’optimitzar els seus objectius de producció i mediambientals. Des d’Adiquímica, brindem serveis especials per resoldre problemes en les instal·lacions d’aigua amb la màxima agilitat.

Tractaments d’aigües pensats per oferir solucions

Després d’anys d’experiència en el sector, Adiquímica coneix el ritme i la pressió constant de feina a la qual treballen les enginyeries i serveis auxiliars en la indústria de l’automoció. A Adiquímica comptem amb tractaments d’aigua personalitzats pel sector automobilístic desenvolupats juntament amb el departament de I+D+i que han donat solucions tècniques a tota mena de problema.

operarios

Algunes de les nostres solucions tècniques en el tractament d’aigües en automoció i serveis auxiliars són:

 • Tractaments en circuits tancats crítics per robots de soldadura
 • Eliminació d’impureses en motlles de miralls i fars
 • Optimització de tractament de torres en forns amb intercanviadors
 • Suggeriments de millora en tractaments biocides i filtrants
 • Reducció de fluorurs per l’ús de pintures i metalls en aigües d’abocament
 • Treballs de neteja i desinfecció dissenyats a mida.

Sempre de la mà dels nostres clients

A Adiquímica ens sentim partners dels nostres clients, i la proactivitat a l’hora de donar solucions als seus problemes, és una cosa que sempre valoren en nosaltres. A més a més de les solucions a mida, disposem d’un potent laboratori intern que ens dóna l’agilitat necessària per modificar i optimitzar tractaments.

Comptem amb les actualitzacions  en l’àmbit  legal en matèria de legionel·losi i l’accés a la documentació queda sempre disponible gràcies a la nostra àrea de clients digital.

empresa tratamiento de aguas automocion

Com a serveis especials, també oferim sota demanda, personal intern de planta per a realitzar les feien diàries assignades al tractament d’aigua (comprovar bombes, modificar dosificacions, mesuraments in situ, etc.) i cursos de formació a mida per conèixer al màxim les necessitats de cada instal·lació.

Màxim control en torres de refrigeració

Per a la indústria de l’automoció, el control de l’aigua de les torres de refrigeració industrials és crucial per evitar pèrdues de rendiment en processos de refredament en processos productius. Per allargar la vida dels intercanviadors i afavorir l’estalvi d’aigua, Adiquímica disposa de softwares de càlcul iònic per seleccionar els productes i règim de treball que millors resultats ofereix en cada situació i tipus d’aigua.
En el disseny dels programes de tractament específics d’aquests tipus d’instal·lacions, també és bàsic tenir en compte el manteniment de la qualitat física-químca i microbiològica de l’aigua per la prevenció de la presència de Legionel·la.

Amb els nostres equips de la gamma ADICONTROL®, controlem i monitorem els paràmetres de procés en tot el cicle integral de l’aigua, a més a més de generar alarmes de control i informes gràfics personalitzats amb els KPI de control per assegurar la continuïtat del procés i els objectius mediambientals de la planta.

Adicontrol sense & connect

Optimització d’aigües d’abocament

La indústria d’automoció treballa amb petites depuradores per les línies de pintura i el poliment de peces metàl·liques, moltes vegades amb problemes crítics d’abocament.

Les línies de pintura solen tenir problemes associats als SS i fluorurs de les pintures, que van en forma d’emulsió. Des d’Adiquímca, estudiem la millor combinació de coagulació-ajust pH-flucutant per complir a abocament. En les línies de depuració de poliment de peces, el problema habitual són els detergents i metalls. Disposem d’agents de precipitació de metall, com l’ADIC 830. Per eliminar els metalls que no es poden eliminar mitjançant precipitació per pH.

Des d’Adiquímica podem oferir tractaments a mida en funció de la quantitat de metalls que hi hagi en els abocaments tenint en compte les particularitats de cada cas, amb l’objectiu d’augmentar rendiments de precipitació de metalls i reduir els paràmetres d’abocament per complir amb la norma d’abocament.

Garantia de qualitat

Bureau Veritas ISO 9001, 14001, 45001

Explica’ns el teu cas

Els nostres experts dissenyaràn un tractament a mida per la teva instal·lació

  He llegit i accepto la política de privacitat del lloc

   

  També et pot interessar

  Contáctanos

  Contacta