Hotels, Edificis i Centres Comercials

Control i prevenció de legionel·la a hotels i centres comercials

Estem compromesos a reduir el risc de legionel·losis en importants cadenes hoteleres i centres comercials, així com edificis d’oficina, on oferim serveis de control, desinfecció i millora d’instal·lacions.

Les instal·lacions de risc davant la legionel·la a hotels i centres comercials són, sens dubte, de les més importants pel que fa a seguretat ciutadana. Aquestes instal·lacions solen trobar-se als centres urbans i afecten  un nombre important de persones.

Contro

Des d’Adiquímica , treballem en l’àmbit nacional amb diferents cadenes hoteleres, i gestionem el control de la legionel·la a instal·lacions com:

 • Torres de refrigeració
 • Aigua sanitària (calenta i freda)
 • Cisternes i acumuladors
 • Jacuzzis i piscines.

Disposem de laboratoris acreditats i personal certificat per donar compliment a la nova normativa R.D. 487/2022 i comptem amb 40 anys d’experiència en el sector.

Tanmateix, estem acreditats per a la realització de cursos de legionel·la  en l’àmbit nacional.

Donada la importància de la legionel·la a aquestes instal·lacions, executem Plans de Prevenció i Control de Legionel·la (PPCL) d’acord amb la normativa vigent adaptada a cada client.

Contro y prevencion legionella en hoteles

Tractament d’aigües en circuits de refrigeració

Per a instal·lacions crítiques en aquest tipus de centres, com són les torres de refrigeració, disposem de tota mena d’eines que ens ajuden a, no només millorar el control davant la legionel·la, sinó a optimitzar els processos pel que fa a rendiment.

Gràcies a equips de control com Adicontrol i softweares de disseny de tractaments químics, aconseguim optimitzar el funcionament de les instal·lacions. Perquè sabem que, si bé l’absència de contaminació és vital, també ho és el correcte funcionament i objectius d’estalvi d’aigua i recursos.

Tractament de circuits tancats en edificis i centres comercials

Tratamiento circuitos cerrados en edificios

Els edificis comercials solen disposar de circuits de climatització, d’aigua calenta i freda, que poden tenir un volum de diversos milers de litres. Per a un correcte tractament dels metalls, intercanviadors i bombes, disposem de gammes de productes anticorrosius i antiincrustants, especialment formulats per a cada cas.

Gràcies a l’experiència i el seguiment analític, podem mantenir i reconduir instal·lacions a tota classe d’edificis.

Qualitat de l’Aire Interior a edificis- QAI

La supervisió dels factors ambientals que poden condicionar el benestar de les persones (temperatura, humitat, CO2…) és una mesura que contribueix a la millora de la sensació de confort i de la productivitat dels treballadors d’un edifici.

Calidad del aire CAI

Segons el Reglament d’Instal·lacions Tèrmiques als Edificis (RITE) del 2013, la categoria IDA2, definida com a aire de bona qualitat, fa referència a la qualitat de l’aire interior a hotels i oficines entre altres. Per obtenir-la, el primer pas és analitzar la qualitat de l’aire interior i de la higiene dels sistemes de climatització segons els requisits de les normes UNE 171330 i UNE 100012 referenciades  en el RITE 2013.

calidad de aire en hoteles y edificios

La valoració de l’estat dels sistemes de climatització i ventilació HVAC, ens permeten avaluar l’estat dels sistemes HVAC i valorar millores en el mateix. El nostre objectiu és ajudar als nostres clients a millorar l’estat dels seus sistemes de climatització HVAC i de la qualitat de l’aire interior del seu edifici.

Garantia de qualitat

Bureau Veritas ISO 9001, 14001, 45001

Explica’ns el teu cas

Els nostres experts dissenyaràn un tractament a mida per la teva instal·lació

  He llegit i accepto la política de privacitat del lloc

   

  També et pot interessar

  Contáctanos

  Contacta