Qualitat de l’aire interior


Com fer una reobertura segura davant la situació actual de desconfinament?

Solicita aquí la nostra Guia Bàsica de Qualitat Ambiental en Interiors


Portem a terme anàlisis i accions personalitzades per a verificar i validar la qualitat de l’aire interior dels edificis per assegurar el compliment de la normativa actual. La nostra àrea d’actuació es basa en la implementació de protocols d’actuació pel compliment de:

Amb l’obtenció d’aquests certificats es dóna compliment amb els punts 38 i 39 del RITE després de la seva modificació Reial Decret 238:2013.

Calidad del aire interior

Resolgui el problema de la síndrome de l’edifici malalt

La contaminació de l’aire en interiors pot arribar a tenir un efecte significatiu en el rendiment laboral i en la salut de les persones. Aquest escenari pot suposar una pèrdua important de competitivitat i productivitat de l’empresa o entitat pública. És molt important assegurar-se de prendre les mesures oportunes per tal de garantir la qualitat de l’aire interior i el confort ambiental dels seus treballadors. El International Center for Indoor Environment and Energy (ICIEE) estima que la mala qualitat de l’aire interior incrementa en un 5% l’absentisme laboral i provoca pèrdues econòmiques significatives a les empreses o a les institucions.

Adiquímica implementa protocols d’actuació com poden ser el control microbiològic de l’aire, l’avaluació de la qualitat de l’aire, així com també la mesura de la contaminació per a la validació de la qualitat de l’aire interior. Després de la nostra actuació, obtindrà la certificació UNE 171330UNE 100012, necessàries per al compliment de la normativa vigent.

La importància de la qualitat de l’aire interior

Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS) la qualitat de l’aire interior és un dels principals riscos per a la salut de les persones i s’estima que moren unes 5000 persones al dia a causa de la mala qualitat de l’aire interior en els països industrialitzats. És important considerar que el 30% dels edificis podria patir de la síndrome de l’edifici malalt, fent èmfasis en la importància de prendre mesures sobre aquest tema.

Per què hauria de confiar en Adiquímica?

 • Personal qualificat: TSCAITMCAI
 • Certificats de calibració d’equips.
 • Doble mostreig microbiològic de l’aire.
 • Actuacions personalitzades.
 • Departament de R+D+i per garantir l’èxit de les nostres actuacions.
 • Anàlisis i seguiments a partir de programari propi.
 • Garantia de qualitat:
  • Certificació per BUREAU VERITAS segons la norma internacional UNE-EN ISO 9001 per a tots els seus centres i segons les exigències de la norma internacional UNE-EN USO 14001.
  • Acreditació per ENAC segons la norma internacional UNE-EN ISO/IEC 17025.

Garantia de qualitat

Bureau Veritas ISO 9001, 14001, 45001

Explica’ns el teu cas

Els nostres experts dissenyaran un tractament que s’ajusti a les necessitats de la teva instal·lació

  He llegit i accepto la política de privacitat del lloc

   

  També et pot interessar

  Contáctanos

  Contacta