Qui som

Empresa de tractament d’aigües

A Adiquímica fa més de 35 anys que oferim productes i serveis integrals pel tractament d’aigües industrial. Posa’t en contacte amb nosaltres per obtenir un tractament d’aigua personalitzat, sempre perseguint la solució més competitiva des del punt de vista cost-benefici respectant el nostre compromís amb la qualitat, la seguretat, la salut a la feina, i amb el medi ambient.

Visió

Apliquem les millors solucions tècniques en tractaments d’aigües en un entorn sostenible

Missió

Oferim els productes adequats en el tractament de l’aigua i innovem en productes i serveis que permeten la millora contínua en estalvi energètic i d’aigua per als nostres clients

Valors

Innovació
Sostenibilitat
Talent
Confiança
Dinamisme

Empresa de tractament d’aigües industrials

Adiquímica és una empresa fabricant de productes químics que li ofereix solucions avançades pel tractament d’aigües amb l’objectiu de cobrir d’una manera integral i sostenible totes les necessitats referents a la qualitat de l’aigua i tractament de les instal·lacions.

Com empresa de tractament d’aigües, busquem implementar el tractament més adequat en cada cas. Per això realitzem un estudi previ personalitzat on establirem les seves necessitats i podrem oferir-li els tractaments més rendibles per a la seva empresa o instal·lació.

Som una empresa de tractament d’aigua líder en el mercat nacional. Tenim una alta presència en tots els sectors industrials: elèctric, farmacèutic, químic, refineries, metal·lúrgic, paperer, cimenter, alimentari i de begudes, automoció,  així com en el sector de serveis, hospitals i plantes de dessalinització.

Empresa-de-tratamiento-de-aguas

Desenvolupem productes propis

Des de 1983 desenvolupem una amplia gamma de productes propis que garanteixin l’èxit del tractament d’aigües de qualsevol instal·lació. Des dels nostres laboratoris de I+D+i millorem constantment els processos i productes per oferir als nostres clients tractaments eficaços.

Desenvolupem i fabriquem productes químics per a qualsevol tractament d’aigua: antiincrustants, anticorrosius, dispersants, agents biocides, biodispersants, netejadors, floculants, coagulants i antiespumants per al tractament de torres de refrigeració, calderes de vapor, ultrafiltració, microfiltració, osmosi inversa, electrodiàlisi reversible (EDR), electrodesionització (EDI), aigües sanitàries, circuits tancats, motors de cogeneració, plantes productores d’energia, aigües residuals i aigües regenerades.

A causa del brot de legionel·losi de l’any 1996 a Alcalá de Henares i a fi de controlar-lo, vam fer el primer producte registrat a Espanya pel Ministeri de Sanitat i Consum, per controlar i prevenir la presència de Legionel·la en torres de refrigeració.

Servei integral al client pel tractament d’aigües

Per donar una resposta ràpida a les seves necessitats, com a empresa de tractament d’aigües li oferim una cobertura total en tot el territori nacional des de les més de 10 oficines nostres amb tècnics-comercials i laboratoris d’anàlisis d’aigües qualificats a Barcelona, Madrid, Sevilla, València, Valladolid, Santander, Saragossa, Pontevedra, Almeria, País Basc, Extremadura, Illes Balears (Mallorca) i Illes Canàries (Tenerife).

Donem també una àmplia cobertura internacional a través de les nostres oficines de Montpeller, Lió i Lisboa, juntament amb la nostra xarxa de distribuïdors a l’Europa Central, Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina.

Des d’aquestes localitzacions, els nostres tècnics li poden oferir un servei global que engloba des del disseny del tractament d’aigües òptim per a les seves instal·lacions, fins al control dels paràmetres de funcionament de la planta. Tots els nostres productes químics són fabricats i distribuïts des de la nostra planta de fabricació situada a la província de Barcelona.

Disposem de laboratoris d’anàlisis d’aigua i de residus sòlids a les diferents oficines, les quals disposen de les tècniques analítiques i els equips de mesura més avançats, que ens permeten disposar d’un ampli ventall d’anàlisis fisicoquímiques i microbiològiques. Gràcies a aquests laboratoris reduïm els temps d’espera dels resultats i podem donar ràpidament les solucions de tractament més adequades per cada cas.

Adicontrol

Solucions intel·ligents

Els oferim solucions específiques que desenvolupem per a cada cas particular, però sense perdre de vista que vostès requereixen la solució més competitiva des del punt de vista cost-benefici. El departament tècnic-comercial treballa en estreta col·laboració amb el departament de recerca, l’objectiu del qual és oferir i facilitar totes les eines i novetats tècniques existents, perquè vostè disposi dels tractaments més efectius, tenint en compte les seves necessitats específiques mitjançant estudis personalitzats.

Els oferim el nostre suport i assessorament en tractament d’aigües basant-nos en el nostre programari expert i en els nostres equips de control i monitoratge, que portem desenvolupant i innovant de forma continuada des de fa més de 35 anys. Gràcies a aquest suport  podran supervisar de manera global i efectiva totes les seves instal·lacions de tractament d’aigües.

Innovació constant en el tractament d’aigües

Som una empresa de tractament d’aigües que aposta amb fermesa per la I+D+i. Hem fotjat la nostra reputació gràcies a estudiar i comprendre les necessitats dels nostres clients i hem trobat solucions òptimes per aconseguir la qualitat, la productivitat i els objectius econòmics requerits en un entorn en constant canvi. Gràcies a la recerca continua i a una visió de futur, continuem desenvolupant productes, processos i sistemes de control innovadors. El nostre propòsit és minimitzar les despeses d’operació i maximitzar el rendiment de les instal·lacions per tal de prolongar la seva vida útil i minimitzar l’impacte ambiental.

Garantia de qualitat

Bureau Veritas ISO 9001, 14001, 45001

Explica’ns el teu cas

Els nostres experts dissenyaran un tractament a mida per la seva instal·lació

    He llegit i accepto la política de privacitat del lloc

    També et pot interessar

    Contáctanos

    Contacta