Empresa de tractament d’aigües

Adiquímica és una empresa fabricant de productes químics, la qual ofereix solucions avançades per al tractament d’aigües amb l’objectiu de cobrir de forma íntegra i sostenible totes les necessitats en relació amb la qualitat i el manteniment de les instal·lacions d’aigua.

Com a empresa de tractament d’aigües, busquem implementar el tractament més adequat en cada cas. Per això, realitzarem un estudi previ personalitzat on establirem les seves necessitats i podrem oferir-li els tractaments més rendibles per la seva empresa o instal·lació.

Visió

Apliquem les millors solucions tècniques en tractaments d’aigües en un entorn sostenible

Missió

Oferim els productes adequats en el tractament de l’aigua i innovem en productes i serveis que permeten la millora contínua en estalvi energètic i d’aigua per als nostres clients

Valors

Innovació
Sostenibilitat
Talent
Confiança
Dinamisme

Empresa de tractament d’aigües amb més de 35 anys d’experiència en el sector

Des de 1983 desenvolupem un ampli ventall de productes propis que garanteixen l’èxit del tractament d’aigües de qualsevol instal·lació. Des dels nostres laboratoris de R+D+i millorem constantment els processos i productes per oferir als nostres clients tractaments eficaços.

Som una empresa de tractament d’aigües líder en el mercat nacional. Tenim una elevada presència en tots els sectors industrials: elèctric, farmacèutic, químic, refinatge, metal·lúrgic, paperer, cimenter, alimentari i begudes, automoció, així com en el sector de serveis, hospitals i plantes de dessalinització.

Desenvolupem productes propis

Des de 1983 desenvolupem i fabriquem productes químics per a qualsevol tractament d’aigua: antiincrustants, anticorrosius, dispersants, agents biocides, biodispersants, netejadors, floculants, coagulants i antiespumants per al tractament de torres de refrigeració, calderes de vapor, ultrafiltració, microfiltració, osmosi inversa, electrodiàlisi reversible (EDR), electrodesionització (EDI), aigües sanitàries, circuits tancats, motors de cogeneració, plantes productores d’energia, aigües residuals i aigües regenerades.

Degut al brot de legionel·losi de l’any 1996 a Alcalá de Henares i a fi de controlar-lo, vam desenvolupar el primer producte registrat a Espanya pel Ministeri de Sanitat i Consum, per controlar i prevenir la presència de Legionel·la en torres de refrigeració.

Servei integral al client pel tractament d’aigües

Per donar una resposta ràpida a les seves necessitats, com a empresa de tractament d’aigües li oferim una cobertura total en tot el territori nacional des de les més de 10 oficines nostres amb tècnics-comercials i laboratoris d’anàlisis d’aigües qualificats a Barcelona, Madrid, Sevilla, València, Valladolid, Santander, Saragossa, Pontevedra, Almeria, País Basc, Extremadura, Illes Balears (Mallorca) i Illes Canàries (Tenerife). Donem també una àmplia cobertura internacional a través de les nostres oficines de Montpeller, Lió i Lisboa, juntament amb la nostra xarxa de distribuïdors a l’Europa Central, Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina. Des d’aquestes localitzacions, els nostres tècnics li poden oferir un servei global que engloba des del disseny del tractament d’aigües òptim per a les seves instal·lacions, fins al control dels paràmetres de funcionament de la planta. Tots els nostres productes químics són fabricats i distribuïts des de la nostra planta de fabricació situada a la província de Barcelona.

Disposem de laboratoris d’anàlisis d’aigua i de residus sòlids en les diferents oficines, les quals disposen de les tècniques analítiques i els equips de mesura més avançats, que ens permeten disposar d’un ampli ventall d’anàlisis fisicoquímiques i microbiològiques. Gràcies a aquests laboratoris reduïm els temps d’espera dels resultats i podem donar ràpidament les solucions de tractament més adequades per cada cas.

Adicontrol

Solucions intel·ligents pel tractament d’aigües

Els oferim solucions específiques que desenvolupem per a cada cas particular, però sense perdre de vista que vostès requereixen la solució més competitiva des del punt de vista cost-benefici. El departament tècnic-comercial treballa en estreta col·laboració amb el departament de recerca, l’objectiu del qual és oferir i facilitar totes les eines i novetats tècniques existents, perquè vostè disposi dels tractaments més efectius, tenint en compte les seves necessitats específiques mitjançant estudis personalitzats.

Els oferim el nostre suport i assessorament en tractament d’aigües basant-nos en el nostre programari expert i en els nostres equips de control i monitoratge, que portem desenvolupant i innovant de forma continuada des de fa més de 35 anys. Gràcies a aquest suport  podran supervisar de manera global i efectiva totes les seves instal·lacions de tractament d’aigües.

Innovació constant en el tractament d’aigües

Som una empresa de tractament d’aigües que aposta amb fermesa per la R+D+i. Hem fotjat la nostra reputació gràcies a estudiar i compendre les necessitats dels nostres clients i hem trobat solucions òptimes per aconseguir la qualitat, la productivitat i els objectius econòmics requerits en un entorn en constant canvi. Gràcies a la recerca continua i a una visió de futur, continuem desenvolupant productes, processos i sistemes de control innovadors. El nostre objectiu és minimitzar les despeses d’operació i maximitzar el rendiment de les instal·lacions per tal de prolongar la seva vida útil i minimitzar l’impacte ambiental.

El nostre compromís amb la qualitat

Per assegurar l’excel·lència en els productes i serveis que oferim als nostres clients, mantenint sempre el respecte pel medi ambient. Adiquímica disposa de les certificacions ISO 9001 i ISO 14001.

Dins d’aquest compromís amb la qualitat, el nostre laboratori està acreditat per ENAC i disposa d’altres reconeixements en matèria d’anàlisi d’aigües. Pot consultar-los aquí.

Per altra banda, a Adiquímica assegurem la seguretat i la salut dels nostres empleats en tots els treballs duts a terme pels mateixos. Com a prova d’això, disposem de la certificació ISO 45001.

El compromís d’Adiquímica amb la qualitat, el medi ambient i la seguretat i salut dels treballadors queda reflectida en la Política de Calidad, Gestión Medioambiental y Seguridad y Salud en el Trabajo, que posem a disposició de totes les parts interessades.

Les nostres solucions pel tractament d’aigües tenen un compromís amb l’entorn

Per aconseguir una solució sostenible per satisfer la seva demanda d’aigua de qualitat i complir amb la legislació i els cada vegada més exigents requisits de qualitat dels abocaments, hem desenvolupat productes ambientalment respectuosos i biodegradables, i dissenyem protocols d’actuació i procediments innovadors per a la reutilització i minimització de l’impacte ambiental que provoca l’abocament dels productes químics al medi ambient.

Garantia de qualitat

Bureau Veritas ISO 9001, 14001, 45001

Explica’ns el teu cas

Els nostres experts dissenyaran un tractament a mida per la seva instal·lació

    He llegit i accepto la política de privacitat del lloc

    També et pot interessar