El nostre compromís amb la qualitat, seguretat i salut a la feina, i amb el medi ambient

Certificacions i garantia de qualitat

Per assegurar l’excel·lència en els productes i serveis que oferim als nostres clients, mantenint sempre el respecte pel medi ambient, Adiquímica disposa de les certificacions ISO 9001 ISO 14001.

Així mateix, a Adiquímica assegurem la seguretat i salut dels nostres empleats en totes les feines que es porten a terme. Com a prova d’això, disposem de la certificació  ISO 45001.

Dins d’aquest compromís amb la qualitat, el nostre laboratori es troba acreditat per ENAC i disposa d’altres reconeixements en material d’anàlisi d’aigües. Podeu consultar-los aquí.

El compromís d’Adiquímica amb la qualitat, el medi ambient i la seguretat i salut dels treballadors queda plasmada a la Política de Qualitat, Gestió Mediambiental i Seguretat i Salut a la Feinaque està a disposició de totes les parts interessades.

Per poder satisfer aquest objectiu Adiquímica, ha obtingut també certificacions de qualitat per diversos dels seus productes: Certificació Halal, Certificació Kosher i certificats de qualitat pels productes de la cama ADICRO, utilitzats en aigua potable, que acrediten a escala internacional el seu ús segur. També disposa de certificats de qualitat internacionals per productes per l’ús de calderes, circuits tancats i torres de refrigeració entre altres. A aquestes certificacions se li sumen altres de solvència tècnica i empresarial, com CertLegio i les homologacions de FEDEQUIM  i Achilles.

El nostre compromís social i sostenible

Des dels nostres inicis l’any 1983 estem units als esforços per contribuir a un món sostenible, desenvolupant productes químics pel tractament d’aigües, generar llocs de treball i benestar integral als nostres treballadors i a la societat.

El nostre compromís social es fonamenta en la convicció que sent útils a la societat es contribueix a un futur millor. La nostra acció en tots aquests anys de servei reafirma la voluntat de brindar benestar individual i col·lectiu a la societat.

Com a exemple del nostre compromís, som des de l’any 2014, signants del Pacte Mundial o Global Compact. Iniciativa de les Nacions Unides per promoure el compliment de deu principis relacionats amb els drets humans i laborals, el medi ambient i la lluita contra la corrupció.

Per a satisfer una solució sostenible per satisfer la seva demanda d’aigua de qualitat, i complir amb la legislació i, els cada cop més exigents, requisits de qualitat dels abocaments, hem desenvolupat productes ambientalment respectuosos i biodegradables, i dissenyem protocols d’actuació i procediments innovadors per a la reutilització i minimització de l’impacte ambiental que provoca l’abocament dels productes químics al medi ambient.

Gestió d’Associacions i participació en esdeveniments del sector

Adiquímica compromesa amb la seva responsabilitat social, participa de forma activa com a membre de les associacions AEDyR, APQuimica, AQUAESPAÑA, EDS, CWP, ANECPLA, ACESEM i IDA, cosa que ens permet mantenir un contacte directe amb les noves necessitats i innovacions del sector.

Com experts en el sector de l’aigua, també participem en els comitès tècnics de l’UNE.

Gestión de Asociaciones y participación en eventos del sector

També participem en els últims esdeveniments més importants del sector de l’aigua, per aportar les nostres solucions, com poden ser les fires de Pollutec i Aquatech, i a Congressos i jornades del sector, entre d’altres.

Compromís Social

En el compromís amb la societat Adiquímica realitza donacions a la FUNDACIÓ IRES, fundació especialitzada a donar atenció integral a les famílies. Un equip que treballa de manera sincronitzada perquè les famílies en situació de vulnerabilitat puguin construir un nou futur.

Adiquímica col·labora mitjançant donacions a les tasques que du a terme INTERMÓN OXFAM. Entre aquestes tasques estan les realitzades a diversos països per aconseguir que cada dia més persones tinguin accés a aigua potable, construint les estructures hidrològiques necessàries: sistemes de recollida de pluges, pus, canalitzacions, recuperació de fonts naturals, etc. com algun dels projectes més rellevants.

Adiquímica col·labora mitjançant donacions amb l’organització ONCOLLIGA, que ofereix suport i atenció als malalts de càncer.

A més a més, col·labora amb el TALLER COLOMA, un centre especial de feina a través d’una atenció rehabilitadora ocupacional, amb la finalitat que cada persona pugui obtenir la seva màxima integració sociolaboral.

Addicionalment amb la FUNDACIÓ NOELIA (MARATÓ) que representa i acull a les persones afectades per la Distròfia Muscular per dèficit de col·lagen VI i les seves famílies.

Adiquímica col·labora amb el col·lectiu infantil ALDEAS INFANTILES SOS, organització sense ànim de lucre, que va ser fundada a Àustria, la seva especialitat és la cura dels nens basats en un model familiar.

També amb la FUNDACIÓ HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU, que té com a objectiu contribuir a la millora de la salut i el benestar de les persones, fomentant, donant suport i investigació amb el compromís de la ciència i la salut.

El nostre suport mitjançant donacions a organitzacions el complementem col·laborant amb la labor social que desenvolupa CÀRITAS que és molt àmplia i està molt diversificada. No només desenvolupa activitats dirigides a l’assistència, la rehabilitació o la inserció social de les víctimes de la pobresa i l’exclusió social, sinó que fa especial èmfasi en la promoció i la denúncia de les causes de les injustícies que generes aquestes situacions.

Per últim, mitjançant col·laboracions amb CREU ROJA CATALUNYA que tenen com a missió principal protegir la vida i salut de les persones davant de totes les circumstàncies.

Compromiso social

Explica’ns el teu cas

Els nostres experts dissenyaràn un tractament a mida per la teva instal·lació

    He llegit i accepto la política de privacitat del lloc

     

    També et pot interessar

    Contáctanos

    Contacta