El nostre compromís social i amb el medi ambient

Pacte Mundial de la ONU. Objectius de desenvolupaments Sostenible

Des dels nostres inicis, l’any 1983, estem units als esforços per contribuir a un món sostenible, desenvolupant productes químics pel tractament d’aigües, generant llocs de feina i benestar integral als nostres treballadors i a la societat.

El nostre compromís social es fonamenta en la convicció que sent útils a la societat es construeix un futur millor. La nostra acció en tots aquests anys de servei, reafirma la voluntat de brindar benestar individual i col·lectiu a la societat.

Pacto Mundial Naciones Unidas

Des de l’any 2014 som signants del Pacte Mundial de les Nacions Unides (Global Compact), iniciativa que promou el compliment dels deu principis relacionats amb els drets humans i laborals, el medi ambient i la lluita contra la corrupció.

El nostre compromís social i amb el medi ambient

Adiquímica presenta l’informe de l’any 2021, publicat al web de les Nacions Unides, la seva implicació, el compliment dels 10 principis i les accions que porta a terme per a l’obtenció dels ODS (Objectius de desenvolupament sostenible) de l’agenda 2030.

10 principios / 17 ODS

Per aconseguir una solució sostenible per satisfer la seva demanda d’aigua de qualitat i complir amb la legislació i els cada vegada més exigents requisits de qualitat dels abocaments, hem desenvolupat productes ambientalment respectuosos i biodegradables, i dissenyem protocols d’actuació i procediments innovadors per a la reutilització i minimització de l’impacte ambienta que provoca l’abocament dels productes químics al medi ambient.

El nostre compromís social i sostenible

Des dels nostres inicis l’any 1983 estem units als esforços per contribuir a un món sostenible, desenvolupant productes químics pel tractament d’aigües, generar llocs de treball i benestar integral als nostres treballadors i a la societat.

El nostre compromís social es fonamenta en la convicció que sent útils a la societat es contribueix a un futur millor. La nostra acció en tots aquests anys de servei reafirma la voluntat de brindar benestar individual i col·lectiu a la societat.

Com a exemple del nostre compromís, som des de l’any 2014, signants del Pacte Mundial o Global Compact. Iniciativa de les Nacions Unides per promoure el compliment de deu principis relacionats amb els drets humans i laborals, el medi ambient i la lluita contra la corrupció.

 Per a satisfer una solució sostenible per satisfer la seva demanda d’aigua de qualitat, i complir amb la legislació i, els cada cop més exigents, requisits de qualitat dels abocaments, hem desenvolupat productes ambientalment respectuosos i biodegradables, i dissenyem protocols d’actuació i procediments innovadors per a la reutilització i minimització de l’impacte ambiental que provoca l’abocament dels productes químics al medi ambient.

En el compromís amb la societat Adiquímica realitza donacions a la FUNDACIÓ IRES, fundació especialitzada a donar atenció integral a les famílies. Un equip que treballa de manera sincronitzada perquè les famílies en situació de vulnerabilitat puguin construir un nou futur.

Adiquímica col·labora mitjançant donacions a les tasques que du a terme INTERMÓN OXFAM. Entre aquestes tasques estan les realitzades a diversos països per aconseguir que cada dia més persones tinguin accés a aigua potable, construint les estructures hidrològiques necessàries: sistemes de recollida de pluges, pus, canalitzacions, recuperació de fonts naturals, etc. com algun dels projectes més rellevants.

Adiquímica col·labora mitjançant donacions amb l’organització ONCOLLIGA, que ofereix suport i atenció als malalts de càncer.

La FUNDACIÓ PRIVADA PRO DISMINUÏTS PSÍQUICS DEL BERGUEDÀ és una entitat d’iniciativa social que promou i impulsa la inclusió social i la millora de la qualitat de vida de les persones de la comarca del Berguedà amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental, dificultats en el desenvolupament o risc de patir-lo.

Addicionalment amb la FUNDACIÓ NOELIA (MARATÓ) que representa i acull a les persones afectades per la Distròfia Muscular per dèficit de col·lagen VI i les seves famílies.

Adiquímica col·labora amb el col·lectiu infantil ALDEAS INFANTILES SOS, organització sense ànim de lucre, que va ser fundada a Àustria, la seva especialitat és la cura dels nens basats en un model familiar.

També amb la FUNDACIÓ HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU, que té com a objectiu contribuir a la millora de la salut i el benestar de les persones, fomentant, donant suport i investigació amb el compromís de la ciència i la salut.

El nostre suport mitjançant donacions a organitzacions el complementem col·laborant amb la labor social que desenvolupa CÀRITAS que és molt àmplia i està molt diversificada. No només desenvolupa activitats dirigides a l’assistència, la rehabilitació o la inserció social de les víctimes de la pobresa i l’exclusió social, sinó que fa especial èmfasi en la promoció i la denúncia de les causes de les injustícies que generes aquestes situacions.

Per últim, mitjançant col·laboracions amb CREU ROJA CATALUNYA que tenen com a missió principal protegir la vida i salut de les persones davant de totes les circumstàncies.

Compromiso social

Explica’ns el teu cas

Els nostres experts dissenyaràn un tractament a mida per la teva instal·lació

    He llegit i accepto la política de privacitat del lloc

     

    També et pot interessar

    Contáctanos

    Contacta