Cursos d’Operacions Menors en la Prevenció i Control de Legionella

Posem a disposició del personal de la teva empresa el Curs d’Operacions Menors en la Prevenció i Control de la Legionel·la, que té com objectiu facilitar els coneixements requerits per obtenir el certificar i poder realitzar les operacions menors de manteniment en instal·lacions de risc segons l’Article 18 del Real Decreto 487/2022 de 21 de junio por el que se establecen los requisitos sanitarios para la prevención y el control de la legionelosis.

¡Inscriu-te ara!

Descripció del curs

Aquest curs està dirigit a tot el personal implicat en la realització d’operacions menors en la prevenció i control de Legionel·la, en les instal·lacions, tals com mesures de temperatura, comprovació dels nivells de biocides, control de pH, etc, com poden ser tècnics de manteniment, operaris de planta, responsables de qualitat, titulars de les instal·lacions i personal de les empreses vinculades en operacions de manteniment, entre altres.

El curs té com a objectiu donar a conèixer tot el relacionat amb les operacions menors que s’han de realitzar en la prevenció i el control de la Legionel·la, per d’aquesta manera poder realitzar-les en el manteniment sanitari de les instal·lacions de risc, com poden ser: torres de refrigeració, condensadors, aigua sanitària, banyeres d’hidromassatge, sistemes contra incendis, etc. Coneixent totes les instal·lacions implicades, el comportament de la bactèria, les causes de embrutiment  químic i biològic, es pot implantar un tractament adequat per poder realitzar una bona prevenció davant la contaminació per Legionel·la.

Contingut del curs

El contingut del curs és el que detallem a continuació:

  1. Importància sanitària de la Legionel·la
  2. Normativa aplicable
  3. Salut pública i salut laboral
  4. Instal·lacions de risc
  5. Química de l’ aigua. Productes químics. Neteja i desinfecció.
  6. Importància de les operacions menors de prevenció i control de Legionel·la

Detalls del curs:

Tipologia:  Modalitat Online

Propera convocatòria: A consultar

Duració: 10 hores lectives

Lloc: Online

Preu: A consultar

Com inscriure’s al curs

Per reservar la teva plaça només has d’omplir el formulari d’inscripció que trobaràs a continuació.

A continuació ens posarem en contacte amb tu per a formalitzar la teva inscripció, informar-te de les ofertes disponibles així com de la data prevista per la propera convocatòria pel curs de Legionel·la.

Emplena el formulari i reserva la teva plaça

També et pot interessar

  • Las condiciones de operación de cualquier instalación que utilice agua para su funcionamiento pueden proporcionar un entorno adecuado en el que los microorganismos pueden crecer y multiplicarse pues disponen generalmente de los nutrientes necesarios. La temperatura del agua, las condiciones de pH, la concentración de......

  • Legionnaires disease is a notifiable disease in more than 30 European countries and has been studied for many years in terms of its impact on population and its evolution over time. The European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC) maps on the distribution of......

Contáctanos

Contacta