Certificacions i garanties de qualitat

Per assegurar l’excel·lència en els productes i serveis que oferim als nostres clients, mantenint sempre el respecte pel medi ambient, Adiquímica disposa de les certificacions ISO 9001 ISO 14001.

Així mateix, a Adiquímica assegurem la seguretat i salut dels nostres empleats en totes les feines que es porten a terme. Com a prova d’això, disposem de la certificació  ISO 45001.

Dins d’aquest compromís amb la qualitat, el nostre laboratori es troba acreditat per ENAC i disposa d’altres reconeixements en material d’anàlisi d’aigües. Podeu consultar-los aquí.

El compromís d’Adiquímica amb la qualitat, el medi ambient i la seguretat i salut dels treballadors queda plasmada a la Política de Qualitat, Gestió Mediambiental i Seguretat i Salut a la Feina, que està a disposició de totes les parts interessades.

Per poder satisfer aquest objectiu Adiquímica, ha obtingut també certificacions de qualitat per diversos dels seus productes: Certificació Halal, Certificació Kosher i certificats de qualitat pels productes de la cama ADICRO, utilitzats en aigua potable, que acrediten a escala internacional el seu ús segur. També disposa de certificats de qualitat internacionals per productes per l’ús de calderes, circuits tancats i torres de refrigeració entre altres. A aquestes certificacions se li sumen altres de solvència tècnica i empresarial, com CertLegio i les homologacions de FEDEQUIM  i Achilles.

Explica’ns el teu cas

Els nostres experts dissenyaràn un tractament a mida per la teva instal·lació

    He llegit i accepto la política de privacitat del lloc

     

    També et pot interessar

    Contáctanos

    Contacta